Lo-Res Placeholder Image

AppHaus

Palo Alto

Building upon a history of creative environments, the AppHaus is SAP’s “customer facing” co-innovation space in which customers, SAP, and end-users collaboratively work on projects.
Since 2010 SAP has renovated offices worldwide to foster teamwork and collaboration, and several AppHauses were initially established to co-locate internal software development teams to explore new consumer “apps” (hence the name). The customer-facing AppHaus is the next step in the evolution of the concept, bringing creative space to SAP’s collaboration with their customers.

The SAP Palo Alto Apphaus is located in SAP Silicon Valley’s campus and is a dedicated space for customer facing activities as well as Co-Innovation projects. The campus is nested on the rolling hills of Palo Alto, 30 minutes from San Francisco International Airport and the San Jose International Airport.

Facts and Figures

SAP Palo Alto Apphaus is roughly 3500 sf, located on the second floor of the building. Our space includes a dedicated Design Thinking workshop area, design project rooms and team working area. Our building also houses D-Shop, which is a maker space with the latest technologies, available for tinkering by SAP employees, universities and customers.

About the Space

Our Apphaus location, in the center of Silicon Valley is part of an international hub of technology and innovation. We are in close proximity to the world’s leading technology companies such as Google, Facebook, LinkedIn and Tesla. Steve Jobs used to work in our building while leading NeXT in the 80’s.

Our proximity to Stanford University and the Stanford D-School, enables us to have a great exchange of ideas and collaboration with Stanford’s students and faculty. We are excited to be part of such a rich heritage of innovation.

Get in Touch

SAP AppHaus Palo Alto

Great design works best when we create it together